Om os

Om os

I 2010 blev vores firma etableret for at fremstille tøjprodukter til verdens førende mærker.

I 2012 lancerede vores virksomhed en række af egne tøjmærker og lancerede nye produkter, mere moderigtigt, trendy tøj og andre produkter rundt om i verden. Det er købt i store mængder af distributører i forskellige lande og regioner over hele verden. Det har vundet enstemmig ros fra forbrugere i forskellige lande.

I 2015 lancerede vi i verdensbølgen vores retailbutik for online-butikker. Vores oprindelige intention er at levere produkter af højeste kvalitet til den laveste pris. Vi startede vores globale detailvirksomhed med den bedste vision.

I 2016 er vores online butikker successivt landet i mere end 20 lande og regioner over hele verden og gradvist udvidet vores produktsalg. Vi samarbejder med mange fabriksproducenter over hele verden for at designe og producere produkter af høj kvalitet. Derfor er vi mere forpligtet til at forsyne verdens forbrugere med den billigste tøj, sko, tilbehør og andre produkter af høj kvalitet.

I 2019, efter år med hårdt arbejde, er vores virksomhed blevet en verdensberømt professionel shoppingbutik, der udfører vores forretning i mere end 30 lande og regioner rundt om i verden, og vores produkter sendes til hele verden.

I fremtiden vil vi arbejde hårdere for at betjene den globale forbruger, vi vil levere mere perfekte produkter og tjenester. Vi vil operere i forskellige lande og regioner over hele verden og blive en af ​​de mest kendte online shopping-butikker i verden.

Vores fordel:

Vi vælger det mest trendy og trendy tøj, sko, tilbehør og andre produkter, som alle har gennemgået en streng kvalitetstest.
Vi har et omfattende pre-salg og eftersalgssystem, så alle forbrugere kan opleve den perfekte online shoppingoplevelse.
Vi opdaterer konstant og tilføjer vores sortiment af produkter, vi har hundreder af nye produkter hver dag, der imødekommer alle forbrugernes behov.
Vi har altid været med mode, vi har altid været med indrømmelserne. Så vi tilbyder billige produkter af høj kvalitet.
Vi har et komplet logistiksystem. Vi samarbejder med forskellige logistikfirmaer og ekspressvirksomheder i mere end 30 lande og regioner rundt om i verden for at gøre online shopping hurtigere og mere praktisk.
Vores største fordel er: billig pris, produkter af høj kvalitet, perfekt service.

Herfra vil du finde mere mode, trendy tøj, sko, tilbehør og mere. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os!